Paris RPG
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Un RPG in Paris.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Happening to me

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Phoebe Villiers

Phoebe Villiers

Data de inscriere : 14/07/2011

Happening to me Empty
MesajSubiect: Happening to me   Happening to me EmptyJoi Iul 14, 2011 1:15 pm

Alergam confuza pe holurile intortocheate, incercand sa gasesc sala de curs, inainte sa sune acel clopotel pentru a-mi aminti de faptul ca am dormit prea mult in aceasta dimineata.
Intr-un final m-am oprit brusc in fata unei sali, ce avea un bilet lipit pe usa. Am luat biletul intre degete, citindu-l...
Cursurile se suspenda
Am oftat scurt, dar totusi am apasat usor manerul usii, din incapatanare probabil. Am privit inauntru, sperand sa fie cineva care sa ma poata lamuri.
Sus In jos
Rene Hinosi
Admin
Rene Hinosi

Data de inscriere : 02/05/2011

Happening to me Empty
MesajSubiect: Re: Happening to me   Happening to me EmptyVin Iul 15, 2011 2:27 am

Ochii i se ridicaseră de pe carte, privind cine intrase. Era, probabil, una dintre colegele întârziate. Se ridică de pe scaunu ei, ăşi aranjă fusta scurtă şi veni spre tânără. Îşntinse mâna prieteneşte şi se prezentă.
Rene! spuse ea cu un glas senin, aproape fals din punctul ei de vedere.
Aştepta ca şi colega să se prezinte, cum ar fi fost normal. Afişă un zâmbet dulce către ea, dându-şi bretonul din ochi.
Sus In jos
https://parisrpg.forumgratuit.ro
Phoebe Villiers

Phoebe Villiers

Data de inscriere : 14/07/2011

Happening to me Empty
MesajSubiect: Re: Happening to me   Happening to me EmptySam Iul 16, 2011 7:22 am

Uhm... Hei. Scuza-ma, dar numai tu ai ramas ?
O intreb usor confuza, privind-o plina de o oarecare speranta pe tanara din fata mea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Happening to me Empty
MesajSubiect: Re: Happening to me   Happening to me Empty

Sus In jos

Happening to me
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Paris RPG :: - Şcoala :: - Clasele-
Mergi direct la: